WWW.TBRT.NL - TEAM
SITE NAVIGATION

LAST MODIFIED 10.04.13
Team

Het Two Brothers Racing Team heeft z'n thuisbasis in het Noord-Brabantse Boxmeer. Het team bestaat oa. uit de twee racende broers Hans en Pascal van Kempen, in 2012 voor het veertiende seizoen actief in de Supercup 600.
Naast de coureurs bestaat het team uit PR-manager Marcel Jenniskens, die verantwoordelijk is voor het binnenhalen van sponsoren en donateurs. Een taak die hem op het lijf geschreven lijkt. Verder vervuld hij tijdens de wedstrijddagen ook de rol van 'mental coach'.
Voor het up to date houden van de motorblokken en dan met name de fijnafstelling, is Edwin Deenen de aangewezen persoon binnen het team.
Tijdens de racedagen is de technische leiding in handen van Leo Verhoeven, hij waakt ervoor dat de machines telkens weer in topconditie de baan op kunnen. Verder is Jan van den Elzen ook vrijwel altijd paraat om de techniek op de circuits onder controle te houden.
Paul Reijerse tekent voor technische ondersteuning en vervult de rol van teamfotograaf, vele foto's kwamen via zijn lens tot stand.
Daarnaast hebben we grote groep trouwe 'fans' die het team tijdens vele wedstrijden met raad en daad terzijde staan.

Kortom: een dynamisch, enthousiast maar bovenal gezellig team uitkomend in de Supercup 600.

V.l.n.r. Hans van Kempen, Leo Verhoeven, Marcel Jenniskens, Paul Reijerse, Edwin Deenen,
Pascal van Kempen (niet op de foto:Jan v/d Elzen).

TBRT
Two Brothers Racing Team
Boxmeer
SuperCup